Trápí vás časté mytí nádobí po skvělé grilovačce? Jednorázové nádobí je skvělým řešením. Vybírat můžete z různých produktů, jako jsou kelímky na studené nebo horké nápoje, slámky, sáčky na led, boxy na jídlo pro případnou výslužku a také talíře a misky různých rozměrů.
Po použití jednorázové nádobí jednoduše zlikvidujete, vše naprosto bez starostí.
Grilovací misky jsou ideální na pečení masa, ryb nebo zeleniny. Umožňují připravit chutné, šťavnaté a rovnoměrně propečené pokrmy a chrání gril před nečistotami. Hliníkové podnosy usnadní servírování připravených pochoutek.
Při grilování si rádi vychutnáme šťavnatý steak nebo grilovanou zeleninu či sýr. Ale pro chutné a voňavé pokrmy je důležité se o gril starat, a proto je třeba jej pravidelně čistit. Obvykle nejde o oblíbenou činnost, ale naštěstí máme v nabídce kvalitní produkty, které si s mastnotou a připáleninami hravě poradí. Stačí si jen vybrat.
Zajisté vám přijdou vhod i pytle na odpad nebo papírové utěrky.
Před dotěrnými komáry vás spolehlivě ochrání svíčka Citronella.
Na závěr mám pro vás tip
Marináda na krkovičku nebo kotletku podle šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha
Podle šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha není marináda nezbytnou součástí grilování, ale můžete díky ní dát dobrému masu ještě něco navíc. Není nutné marinovat maso přes noc, jak si řada lidí myslí, stačí maso jemně potřít před grilováním nebo až po něm, čímž mu dáte osvěžující čerstvou chuť.
Marináda
šťáva z limetky
nasekaný koriandr
olivový olej
pepř
Marinádu na maso nesolte, aby vám sůl nevytáhla z masa všechnu šťávu ještě před tepelnou úpravou a maso nebylo ve finále vysušené, tak radí šéfkuchař.