Ochrana osobních údajů

Všechny osobní data, uvedená při přihlášení, budou použita jen pro potřebu vzájemného obchodního vztahu po dobu existence vaší registrace.

Všechny osobní data, uvedená při přihlášení, budou použita jen pro potřebu vzájemného obchodního vztahu po dobu existence vaší registrace. Provozovatel prohlašuje, že údaje považuje za přísně důvěrné a neposkytne je žádné třetí straně. Uživatel (oznamovatel/ subjekt osobních údajů) může měnit své údaje v sekci Nastavení v objektu Váš účet, který je součástí levého menu a je zobrazen až po jeho přihlášení. Rovněž má právo požádat správce o provedení opravy, doplnění, blokaci nebo likvidaci osobních údajů, jakož i další práva stanovená v § 21 zákona 101/2000 Sb. 

Místo zpracování osobních údajů: Vápenice 17, 796 01 Prostějov

  • Účel zpracování osobních údajů: ochrana práv oznamovatele, nabízení obchodu nebo služeb subjektům údajů
  • Kategorie subjektů údajů: zákazníci (klienti) oznamovatele
  • Kategorie osobních údajů: adresní a identifikační údaje
  • Zdroje osobních údajů: přímo od subjektu údajů
  • Příjemci nebo kategorie příjemců, kterým mohou být údaje zpřístupněny či sdělovány: nebudou jiní příjemci než oznamovatel
  • Předpokládané přenosy do jiných států: Ne
  • Propojení na jiné správce či zpracovatele: Ne

Proč nakupovat u nás

  • Dodáváme kvalitní kancelářské potřeby české výroby
  • Dovážíme výběr kancelářských potřeb přímo z Německa
  • Každý týden u nás najdete nové akční zboží
  • K nákupu vybraných položek vám přidáme dárek
  • Doprava zdarma už při nákupu nad 1.200 Kč bez DPH
  • Možnost osobního odběru v Brně a Prostějově

Zde nás najdete - mapa

MICOS spol. s r. o.
Vápenice 17
796 01 Prostějov
Kontakt
Novinky a slevy na Váš e-mail:
Porovnat zboží 0