Poradna

Jak na jednoduchou vazbu dokumentů?

Michaela Švecová - 9. 9. 2019
Potřebujete připravit prezentaci a máte k tomu velké množství dokumentů? Tak právě pro Vás je ideálním řešením dokumenty svázat vhodně zvoleným vazačem.

Pracujete zdravě a komfortně? Ne?

Michaela Švecová - 29. 8. 2019
Tak s tím byste měli něco udělat a já Vám poradím, jak nejlépe na to. Většina z Vás stráví, ať už u PC, tabletu nebo mobilu spoustu hodin denně. Všichni víme, že to není zdravé, ale ruku na srdce, kdo z Vás udělal vše pro to, aby čas strávený u PC měl co nejmenší dopad na naše zdraví.

Profesionální řada na úklid CLEAMEN

Michaela Švecová - 26. 7. 2019
Kompletní systém pro vysoce účinný a profesionální úklid. Úklid není jen o chemii, ale i o vysoké kvalitě a přijatelné ceně. To vše Vám zajistí profesionální úklidové produkty CLEAMEN.

Jak vybrat správnou tabuli NOBO?

Michaela Švecová - 4. 4. 2019
Nobo je etablovaná značka. Zaručují vysokou kvalitu a efektivní výrobu v Portugalsku. Kvalitní a spolehlivá širokoúhlá tabule NOBO Vám pomáhá zachytit nápady, plány nebo myšlenky. Díky široké škále využití nabízíme velký výběr tabulí, kde si vybere opravdu každý. Zde najdete vše, co potřebujete vědět při výběru vhodné tabule.

Jak na bezpečnou likvidaci dat?

Zuzana Omastová - 21. 1. 2019
Na ochranu osobních údajů dnes narazíme opravdu na každém kroku. Trezory, uzamykatelné skříně, bezpečnostní zámky i dvoufázová ověření hesel jsou už dnes pro většinu firem samozřejmostí. Ale jak na opravdu bezpečnou likvidaci papírových dokumentů?

Číslování školních sešitů

Zuzana Omastová - 10. 8. 2018
Dostali jste od paní učitelky seznam sešitů, které máte pořídit dětem do školy a nejste si jisti, který je ten správný? Pomůže Vám naše přehledná tabulka.

Jak vybrat tiskárnu?

Iveta Kriegerová - 24. 6. 2015
Vybrat si tiskárnu už dnes není pouze o tom, zajít do nejbližšího elektra a koupit tu nejlevnější. Pokud chcete své peníze dobře investovat a ne je jen vyhodit z okna, musíte nad výběrem přemýšlet.

Jak vybrat papír?

Iveta Kriegerová - 24. 6. 2015

Proč nakupovat u nás

  • Dodáváme kvalitní kancelářské potřeby
  • Každý týden u nás najdete nové akční zboží
  • Doprava zdarma už při nákupu nad 1 200 Kč bez DPH

Zde nás najdete - mapa

OFFICE SYSTEM s.r.o.
Vápenice 17
796 01 Prostějov
Kontakt
Novinky a slevy na Váš e-mail:
Porovnat zboží 0