Hygienické potřeby Katrin

Hygienické potřeby Katrin
Michaela Švecová - 16. 1. 2024 , sekce: Speciální akce

Hledáte hygienické vybavení pro své pracoviště, nebo se poohlížíte po produktech, které jsou šetrné k Vám i k životnímu prostředí? Katrin je naše nejprodávanější značka v oblasti hygienických potřeb.

Podívejte se na nejprodávanější produkty: 

papírové ručníkytoaletní papírzásobníky na ručníkyzásobníky na toaletní papír a odpadkové koše.

Značka Katrin, která patří do portfolia společnosti Metsa Tisue, vždy velmi dbala na zelenou udržitelnost své výroby. Katrin nabízí chytrá a funkční řešení průmyslové hygieny pro veřejné toalety a pracoviště.

Katrin bere v úvahu dopad na životní prostředí, proto nabízí řešení s ověřenými výhodami udržitelnosti, které minimalizují dopad na životní prostředí. K tomu přispívá efektivní výroba, snižování skladových potřeb, minimalizace přepravy a velmi kvalitní výrobky, které snižují spotřebu, eliminují odpad a zkracují čas a pracnost potřebné na hygienický servis.

 

Při použití

Nová studie potvrzuje, že papírové ručníky jsou stále nejpreferovanějším způsobem sušení rukou na veřejných toaletách. Spotřeba se snižuje pomocí regulované funkci dávkování a také šetří dopad na životní prostředí. Pěnová mýdla jsou testována na alergii a jejím použitím snižujete spotřebu mýdla a vody. Dávkovače a zásobníky vás překvapí svým jednoduchým a ergonomickým použitím. Snadné používání ocení i osoby s fyzickým omezením nebo děti. Veškeré části dávkovačů můžete recyklovat.

                        

Logistika a skladování

Snížením spotřeby budete potřebovat méně úložných prostor. Při použití hygienického sortimentu značky Katrin (na toaletách) také snižujete emise CO2.

                        

Výroba

Katrin bere v úvahu dopad na životní prostředí na každém kroku. Jedinečný hodnotový řetězec „od lesa ke koncovému uživateli“ zaručuje, že produkty Katrin jsou vyráběny udržitelným a spolehlivým způsobem. Snižuje také spotřebu produktů a podporuje oběhové hospodářství. 

                        

 

Vyberte si správné řešení podle Vašich představ

     Papírové ručníky                     Toaletní papír                      Zásobníky                         Odpadkové koše

                               

 

 

Líbil se vám tento článek? Doporučte ho svým přátelům.

Proč nakupovat u nás

  • Dodáváme kvalitní kancelářské potřeby
  • Každý týden u nás najdete nové akční zboží
  • Doprava zdarma už při nákupu nad 1 200 Kč bez DPH

Zde nás najdete - mapa

OFFICE SYSTEM s.r.o.
Vápenice 17
796 01 Prostějov
Kontakt
Novinky a slevy na Váš e-mail:
Porovnat zboží 0