Zlepšete svou ergonomii se značkami Kensington a Leitz

Zlepšete svou ergonomii se značkami Kensington a Leitz
Michaela Švecová - 12. 5. 2022 , sekce: Speciální akce

Tím, že stále více zaměstnanců začalo využívat hybridní styl práce a kombinují práci z kanceláře i z domu, se nám tady začal šířit takový nešvar. Pracujeme za kuchyňským stolem, sedíme na jídelní židli a zapomínáme na správné držení těla. Následkem jsou nejen bolesti zad a ztuhnutí krční páteře. V dlouhodobém horizontu mohou tyto bolesti způsobit vleklé zdravotní potíže a sníženou pracovní výkonnost. Správně nastavená ergonomie nikdy nebyla důležitější a značka Kensington a Leitz vám pomůže vyvinout správné řešení pro každé prostředí.

Zlepšete svou ergonomii se značkami Kensington a Leitz

Úkolem ergonomie je optimalizovat potřeby člověka v pracovním prostředí bez ohledu na to, zda pracuje z kanceláře, doma nebo na cestách. Ideální ergonomický přístup vytváří optimální podmínky na pracovišti. Vhodné rozměry, dosahové vzdálenosti, nástroje, design vybavení a nábytku - to vše vede ke snížení únavy, nepohodlí a předchází vzniku zranění. 

Důvěřujte značkám Kensington a Leitz, pomůžou vám vytvořit správné pracovní prostředí.

Mýty o ergonomii

Univerzální velikost v ergonomii nehledejte

Každý z nás má jinou stavbu těla, a proto je důležité pracovní místo přizpůsobit našim potřebám. Nikdy by to nemělo být naopak. Myslete na to, že židle, podložka pod myš nebo výška nastavení monitoru, které vyhovují vašemu kolegovi či kolegyni vám nemusí pasovat.

Nečekejte, až vás začne něco bolet

Pociťujete při práci nebo po ní bolesti zad, brnění prstů nebo jiné nepříjemné pocity? Pokud ano, je na čase si lépe přizpůsobit pracovní prostor svým potřebám a zmírnit tak fyzický stres. 

Ergonomie není jen pro ty, kteří trpí bolestmi. Ergonomie je důležitým preventivním opatřením, na které musíte myslet při zařizování. Použitím správného vybavení předejdete zdravotním potížím či chronickým onemocněním.

Ergonomie je pouze pro lidi, kteří pracují v kanceláři 

Zásady ergonomie platí pro všechny oblasti života, ne jen tu pracovní. Současný trend hybridního stylu práce (kancelář, home office, na cestách) stírá rozdíly mezi pracovními místy. Kde je to možné, tam se práce na dálku stává nornou. 

    

Ergonomie pro kancelář i Home Office

V dnešní době, kdy se pracovní a osobní život prolíná, potřebujeme prostory, které nás budou motivovat, inspirovat a zároveň budou pečovat o naše zdraví a pohodu. Výrobky Leitz Ergo Cosy, Leitz Ergo WOW a Kensington jsou navrženy tak, aby zlepšily váš každodenní život a dodaly vašemu prostoru styl a barvy. 

 

Výrobky Leitz Ergo Cosy získaly v roce 2022 prestižní ocenění German Design Award.

Většina výrobků Leitz Ergo Cosy byla testovaná a doporučena německým institutem pro zdraví a ergonomii IGR. 

                             

 

 Leitz Ergo Cosy

              

Prohlédnout celý sortiment Leitz Cosy

 

Leitz Ergo WOW

              

Prohlédnout celý sortiment Leitz WOW

 

Kensington

                 

Patentovaný systém SmartFit® 

Jedinečný systém SmartFit® vychází z několikaletého výzkumu v armádě, který našel přímou úměru mezi velikostí ruky a ostatními tělesnými mírami.

Výsledkem je jednoduchý systém barevného značení, který umožňuje uživatelům zvolit to nejlepší nastavení v několika málo okamžicích. Jediné co k tomu potřebujete je grafika s rukou SmartFit®, se kterou rychle a přesně dosáhnete nejpohodlnějšího osobního nastavení výrobků.

Produkty Kensington SmartFit® 

             

Prohlédnout celý sortiment Kensington

Líbil se vám tento článek? Doporučte ho svým přátelům.

Proč nakupovat u nás

  • Dodáváme kvalitní kancelářské potřeby
  • Každý týden u nás najdete nové akční zboží
  • Doprava zdarma už při nákupu nad 1 200 Kč bez DPH

Zde nás najdete - mapa

OFFICE SYSTEM s.r.o.
Vápenice 17
796 01 Prostějov
Kontakt
Novinky a slevy na Váš e-mail:
Porovnat zboží 0