Úklid není pruda

Úklid není pruda
Hana Kratochvílová - 1. 4. 2022 , sekce: Speciální akce

Před Vánoci většina z nás řeší velký úklid, který má domácnost zbavit nejen prachu a špíny, ale také všeho starého a nepotřebného. Jestli se na takový velký úklid domácnosti chystáte, připravili jsme vám nějaké tipy pomoci ve formě čistících prostředků.

     

 

Lepší než dělat velký úklid postupně, je udělat jej během jediného dne. Pokud rozdělíte úkoly na více členů vaši domácnosti, pak se to dá zvládnout. Když zbyde všechno jen na vás,  rozdělte si úklid třeba do dvou dnů nebo dle vašich fyzických sil. Do úklidu kromě vysavače, pračky, sušičky, myčky, zapojte také mopy, antistatické prachovky, houbičky, papírové utěrky, antibakteriální hadříky a účinné čisticí prostředky. Neobejdete se ani bez gumových rukavic i profesionální chemie.

 

 

 

Zkušené hospodyně uklízejí od stropu k podlaze. První vymetou pavučiny, utřou prach a až na závěr čistí podlahu. Velký úklid bytu dává šanci vyhodit nepotřebné věci a udělat si doma trochu místa. Nebojte se vyhazování, nepotřebné věci můžete předat i dále. Vám se uvolní místo a někdo další jistě i věci z „druhé ruky“ocení.

 

                                                          

                  Zeus FLEX FINO                         CIF Professional                             Lavon antikalk                           CLEAMEN 210 gastron 

 

K tomuto účelu můžete využít naši novinku zatahovacích pytlů na odpad Zeus FLEX FINO se zpevňující mřížkou, díky které se neprotrhnou ani když je naplníte po okraj. Super elastické pytle mají 3 vrstvy a jsou 100% recyklovatelné, dále pak sáčky na odpad Fino v různých velikostech, které jsou vyrobeny z pevného materiálu a opatřeny zavazovacím systémem „Easy-pack“.

K jarním tradicím patří umytí oken, ke kterému můžete použít náš nabízený CIF Professional čistič oken a skel, který rychle odstraní špínu i mastnotu.  

Ke snadné očistě i následné údržbě vaší koupelny i WC doporučujeme naši novinku Lavon antikalk nebo WC čistič Domestos Professional.

Pomocníkem do kuchyně k očistě veškerých kuchyňských povrchů včetně nerezů, laminátových povrchů a keramických obkladů, čištění sporáků, digestoří a různých usazenin využijte CLEAMEN 210 gastron proti silné mastnotě.

Ať už máte podlahu z jakéhokoli materiálu neuděláte chybu s nabízeným přípravkem určeným na všechny typy podlah, včetně podlah ošetřených metalickým voskem CLEAMEN 122, na podlahy s leskem. Ke všem výše uvedeným činnostem se vám budou hodit gumové úklidové rukavice, kuchyňské ubrousky Linteo nebo houbové utěrky

 

Líbil se vám tento článek? Doporučte ho svým přátelům.

Proč nakupovat u nás

  • Dodáváme kvalitní kancelářské potřeby
  • Každý týden u nás najdete nové akční zboží
  • Doprava zdarma už při nákupu nad 1 200 Kč bez DPH

Zde nás najdete - mapa

OFFICE SYSTEM s.r.o.
Vápenice 17
796 01 Prostějov
Kontakt
Novinky a slevy na Váš e-mail:
Porovnat zboží 0