Sonnentor

Sonnentor
Michaela Švecová - 7. 2. 2023 , sekce: Speciální akce

V Sonnentoru vyrábí čaje, koření a další dobroty z bylinek v nejvyšší biokvalitě. Společnost si zakládá na vysoké kvalitě ruční práce a výroby. Logo Sonnentoru znázorňuje slunce s 24 paprsky, které představuje středověký symbol života a světla.

Společnost Sonnentor vznikla v roce 1988 v rakouské vesničce v chudé oblasti Waldviertlu, ale netrvalo dlouho a rozšířila se i k nám se na jižní Moravu do Čejkovic.

Sonnentor se pyšní výrobou čajů, kávy a koření v nejvyšší biokvalitě. Společnost si zakládá na vysoké kvalitě ruční práce a výroby.  Suroviny získávají ekologickým pěstováním z místní produkce a suroviny, které nelze pěstovat u nás, získávají férovým obchodem se zeměmi třetího světa.

Proč si vychutnat kvalitní produkty Sonnentor:

Suroviny jsou pěstovány bez chemických postřiků (herbicidů a pesticidů) a tím chráníme létajíci hmyz (včely, čmeláky) a také vodu. Vyrobené produkty jsou chutnější, zdravější a bez umělých přísad.  

Výrobky vznikají bez použití palmového oleje s ohledem na udržitelné podnikání a snižování uhlíkové stopy.

Pro vytápění a chlazení, ohřev teplé vody i vzduchu při rekuperaci firma využívá energii z hlubinných geotermálních vrtů. Samozřejmostí je pak jímání dešťové vody v podzemních nádržích a její využití ke splachování toalet či k zálivce kolem budovy. Fotovoltaické pole s hybridními střídači na střeše umožní ukládání energie v bateriích. Na tu mohou jezdit třeba elektromobily, které Sonnentor používá.

 

 Podívejte na naše nabízené produkty a vyberte si podle své chuti

       

 

 

 

Líbil se vám tento článek? Doporučte ho svým přátelům.

Proč nakupovat u nás

  • Dodáváme kvalitní kancelářské potřeby
  • Každý týden u nás najdete nové akční zboží
  • Doprava zdarma už při nákupu nad 1 200 Kč bez DPH

Zde nás najdete - mapa

OFFICE SYSTEM s.r.o.
Vápenice 17
796 01 Prostějov
Kontakt
Novinky a slevy na Váš e-mail:
Porovnat zboží 0